Installeren: een vak apart

Toestellen worden vandaag steeds vaker online aangekocht. Nochtans is het correct aansluiten en instellen niet zo eenvoudig.

Ook met digitale technologie├źn zijn steeds meer problemen: digitale TV, computers, (WiFi) netwerken die niet naar behoren werken.

Voor installaties en/of problemen hebben wij onze eigen dienst:

Installeren

Het correct aansluiten en instellen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn verschillende manieren om toestellen aan te sluiten. Het is niet omdat uw toestel werkt dat alles correct ingesteld is. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat bij vele installaties niet het onderste uit de kan wordt gehaald of dat er zelfs maar een klein deeltje van de mogelijkheden gebruikt wordt.

Heeft u toestellen gekocht maar wilt u deze niet zelf aansluiten? Werkt uw installatie niet (meer) zoals verwacht? Wilt u graag uitleg over de mogelijkheden van uw installatie? Maak dan zeker een afspraak! Wij doen alle merken: Bose, Denon, Pioneer, Onkyo, Yamaha, Samsung, Loewe, LG, Panasonic, Sony, Philips...


Herstellingen

We merken dat er steeds vaker problemen optreden met de digitale technologie├źn van Telenet en Belgacom. Dit komt omdat deze steeds krachtiger worden en hogere eisen stellen aan de bekabeling in uw huis. Nochtans bent u zelf verantwoordelijk voor uw binnenhuisinstallatie. Werkt uw dienst niet (meer) naar behoren? Wij kunnen ter plaatse komen om uw probleem op te lossen!


WiFi

WiFi verdient een aparte vermelding op deze pagina. Hoewel (of net doordat) WiFi steeds belangrijker wordt in ons leven zijn er ook steeds meer problemen met WiFi. Om deze problemen vast te stellen en op te lossen is gespecialiseerde kennis en apparatuur nodig. Wij hebben zowel de kennis als de tools om uw WiFi problemen op te lossen. Is uw WiFi netwerk te traag, instabiel of is de ontvangst op sommige plaatsen te zwak? Contacteer ons dan zeker!


Wenst u een offerte of wilt u een afspraak maken?    Contacteer ons