Audio

Audio

Audio: van radio tot multiroom

Het belang van een goed geluid wordt vaak onderschat. Muziek kan emoties losmaken en je stemming veranderen.

Ook bij televisie wordt geluid vaak over het hoofd gezien. De geluidskwaliteit van moderne televisietoestellen is bedroevend. Nochtans is geluid even belangrijk als het beeld in de totaalbeleving.

Dit kunnen wij u bieden:

HiFi

HiFi staat voor "High Fidelity". Dit wil zeggen dat de muziek zo nauwkeurig mogelijk wordt weergegeven, zoals ze opgenomen is. Bij een goede HiFi installatie wordt de muziek tastbaar; u krijgt het gevoel dat de zanger mee in de kamer staat.

Multiroom

Multiroom wil zeggen dat muziek in meerdere kamers weergegeven kan worden. Multiroom systemen bestaan al vele jaren, maar zijn pas de voorbije jaren doorgebroken, dankzij de opkomst van WiFi, smartphones en tablets. U kunt nu eenvoudig en goedkoop muziek in heel uw huis spelen zonder dat er kabels moeten worden getrokken.

Home Cinema

Bij home cinema worden meerdere luidsprekers (van 2 tot 11 of soms nog meer) gebruikt om thuis hetzelfde gevoel te creƫren als in de bioscoop. Dit wordt meestal gecombineerd met een projector of grote televisie. Zo hoeft u zich nooit meer te verplaatsen voor als u een echte cinema-ervaring wenst!