Realisaties

Sint-Ursula-Instituut Wilrijk

Een geluidsinstallatie voor buiten ontwerpen is altijd een uitdaging. Deze school contacteerde ons met de vraag voor een geluidsinstallatie voor de speelplaats van de kleuter- en basisschool, een oppervlakte van 5.400m²! Hoewel de focus op spraak lag, was het ook de bedoeling om af en toe muziek te kunnen spelen.
We hebben hiervoor met hoornluidsprekers van Apart gewerkt. Deze zorgen ervoor dat de spraak duidelijk weerklinkt over heel de speelplaats en klinken ook nog aangenaam wanneer er muziek gespeeld wordt!

Guesthouse Cabosse

Sanderusstraat 19, 2018 Antwerpen

Voor dit luxe hotel is enkel het beste goed genoeg. De televisies zijn allemaal van Loewe, de luidsprekers van Bowers & Wilkins. Sonos spelers op Apart versterkers sturen de luidsprekers aan.

Antwerp Rugby Club

Vogelzanglaan 6, 2020 Antwerpen

In de Antwerp Rugby Club wilt men graag aangename achtergrondmuziek, maar af en toe ook kunnen doorspelen als er een feestje gegeven wordt. We hebben dit opgelost met 8 luidsprekers en 2 subwoofers van Apart.

Gezinswoning

Antwerpen

In dit herenhuis in Antwerpen wilde men graag een televisie die uit het zicht verdwijnt wanneer hij niet gebruikt wordt. De 65″ OLED televisie werd ingebouwd in een kast die gesloten kan worden wanneer er geen TV gekeken wordt. De Sonance soundbar zorgt voor een zeer aangename klank. Deze soundbar is aanpasbar in breedte zodat hij net even breed is als de TV!

Gezinswoning

Edegem

Deze woning werd grondig gerenoveerd. Het uitgelezen tijdstip om alle apparatuur naar de berging te verplaatsen. In de woonkamer is enkel nog de OLED televisie te zien, samen met de strakke Radius 270 en Radius 90 luidsprekers van Monitor Audio.