Domotica

Domotica

Domotica: alles integreren

Audio, video, verlichting, verwarming, parlofonie: allemaal zaken die iedereen thuis heeft. De nieuwste systemen kunnen ook allemaal met een app bediend worden. Het grote nadeel is dat deze systemen niet samenwerken en je constant van de ene naar de andere app moet switchen. Dit kan opgelost worden met een goed domotica systeem.

Wij werken met Control4. Dit systeem heeft vele voordelen:

Audio en video integratie

In tegenstelling tot klassieke domotica systemen kan bij Control4 uw audio en video installatie mee geïntegreerd worden. Zo kunt u met één druk op de knop uw rolluiken omlaag laten, het licht dimmen en uw favoriete muziek opzetten. U verlaat het huist? Met één knop schakelt u alle verlichting uit. Ook de televisie en uw muziekinstallatie worden uitgeschakeld.

Geschikt voor renovatie

Bij Control4 communiceren de schakelaars, de centrale en de afstandsbediening draadloos met elkaar. Dit maakt het systeem perfect geschikt voor renovatie: er moeten geen nieuwe kabels gelegd worden.

Eenvoudiger systeem

Bent u al die afstandsbedieningen op uw salontafel ook beu maar vindt u een volwaardig domotica-systeem een stap te ver? Ook dan hebben wij een oplossing: een universele afstandsbediening vervangt al uw huidige afstandsbedieningen. Met één druk op de knop schakelt deze de juiste toestellen aan en zet ze op de juiste ingangen.