Pro Audio Video

Pro Audio Video

Audio en Video voor bedrijven

Hoewel de basis dezelfde is als bij systemen voor thuisgebruik, worden er vaak andere eisen gesteld aan een professioneel audio of video systeem.

Er worden vaak ook andere technologieën gebruikt, waardoor deze systeem absoluut met kennis van zaken moeten ontworpen en geïnstalleerd worden.

Dit kunnen wij u bieden:

Ontwerpstudie

Op basis van de ruimte (afmetingen, akoestiek) en de functie (achtergrondmuziek, live muziek, videovergaderingen...) ontwerpen wij een systeem.
Dit is altijd maatwerk, vermits elke situatie ander is. Wij werken met verschillende merken en technologieën, waardoor we altijd een oplossing kunnen vinden die binnen het vooropgestelde budget past.

Audio

In bedrijven wordt bijna altijd een opdeling gemaakt in verschillende audio-zones. Dit laat toe het volume en eventueel de bron per ruimte te regelen.
De systemen kunnen via PC, tablet of speciale bedieningspanelen geregeld worden.
Luidsprekers kunnen ingebouwd of opgebouwd worden.

Videovergaderingen

Wij ontwerpen en installeren ook systemen voor video conferencing.
Afhankelijk van de ruimte kan er met aparte microfoons, luidsprekers en camera's gewerkt worden. Voor kleinere ruimtes bestaan er ook alles-in-één systemen.

Digital signage

Wilt u graag boodschappen, advertenties, menukaarten... weergeven op schermen in uw bedrijf? Wij kunnen u hiermee helpen. Dankzij speciale spelers is het heel eenvoudig om uw content naar het scherm te sturen. Het is ook mogelijk om met planningen te werken en interactie met de gebruiker behoort ook tot de mogelijkheden!