WiFi

WiFi

WiFi: you love it or you hate it

WiFi is waarschijnlijk de meeste geliefde en gehate technologie: geliefd als het werkt, gehaat als het (weer eens) niet werkt.

WiFi is voor de meeste mensen zo belangrijk dat 78% van de Europeanen aangeeft rekening te houden met de aanwezigheid van WiFi bij het boeken van zijn vakantie.

Nochtans is WiFi een complexe technologie en is het oplossen van problemen moeilijk en vaak onmogelijk zonder de juiste kennis en apparatuur.

Dit kunnen wij u bieden:

Oplossen van problemen

Werkt uw WiFi verbinding niet zoals verwacht? Is de verbinding vaak traag of kunnen uw toestellen regelmatig niet met uw WiFi verbinden? Wij lossen dit op! We zoeken met gespecialiseerde apparatuur de oorzaak van uw probleem en pakken deze aan.

Ontwerpen en implementeren van (WiFi) netwerken

WiFi werkt het beste als er van in het begin rekening mee wordt gehouden. Wij maken een analyse op basis van uw plannen en behoeften en adviseren u bij de keuze van de toestellen. Daarna plaatsen en configureren wij de toestellen zodat u kan genieten van een snel, veilig en stabiel draadloos netwerk in heel uw gebouw en daarbuiten. Zowel voor particulieren als voor bedrijven!